Wat had ik graag deelgenomen aan een YP counsel

Door: Ondernemersacademie

Chiel van der Heide over zijn rol, samen met Anneke Hendriks in de éénjarige training 'Young Professional counsel'

Over van betekenis zijn in leven en werk, over natuurlijk leiderschap, over een mooie loopbaan ontwikkelen.

Ik ben erg blij met deze rol omdat ik zoiets heb gemist toen ik in deze ‘doelgroep’ zat. Zo werd ik teamleider zonder dat ik daarbij gericht werd geholpen met de voor mij unieke vragen over hoe ik dat het beste kon doen. En ik wilde het heel graag goed doen. Dus deed ik losse trainingen, dacht veel alleen na over mijn groei en ging vooral heel hard werken.

Graag had ik toen deelgenomen aan zo’n counsel als deze. Want dan had ik sneller de inzichten gekregen die ik nu heb en had ik gemakkelijker de keuzes gemaakt waarover ik destijds eindeloos na kon denken.

Inmiddels ben ik wat jaartjes ouder en wijzer (en grijzer) geworden en met die ervaring ga ik me volledig inzetten om jou in deze counsel te helpen concrete stappen te zetten in je ontwikkeling. Ik zie er naar uit je daar te ontmoeten.

“van inzicht naar betekenis”

'Young Professional counsel' is een éénjarige training dat uitdaagt, reflecteert en aanzet tot zelfontdekking en persoonlijke groei.
Investeer in dit waardevolle traject!

Contact Anneke Hendriks, Bob Eugelink, Chiel van der Heide of mail naar info@ondernemersacademie.net

Chiel van der Heide
In een vertrouwde omgeving jouw zelfkennis vergroten?

Wij gaan graag het open gesprek met je aan. Bel 06 - 21 16 90 40 of mail ons via info@ondernemersacademie.

 

Coaching, training of een leiderschap cursus. Met college-vakgenoten, alleen of met je team ontwikkelen. Wat heeft jouw voorkeur?